Lailas Legehus er et tilbud under fritvalgsordningen.

Dette betyder at man som forældre, selv kan bestemme hvor ens barn skal passes og i kan få tilskud til at få passet jeres barn i min private pasningsordning .

Husk at jeres barn skal skrives op ved kommunens pladsanvisning, selvom i ønsker at få jeres barn passet hos mig. Dvs. at i skal tilbydes en kommunal plads, som i så takker nej tak til. Dette gør at i er berettiget til tilskud, da det først udløses, hvis barnet er tilbudt plads  i kommunalt regi..

 

En Privat Pasningsordning skal selv visitere børn og venteliste, så henvendelse vedr plads skal ske hos mig.

 

 I 2019 koster en plads hos mig 2.852- kr i forældrebetaling.

 

Det kommunale tilskud indbetales på forældrenes nemkonto. Herefter indbetales både tilskuddet og forældrebetalingen på min konto senest den sidste bankdag i måneden.

Der betales for alle årets måneder uanset om barnet holder fri, ferie er syg eller om pasningsordningen har ferielukket.

Såvel forældrebetalingen som tilskuddet reguleres én gang årligt med virkning pr. 01.01

Ansøgningsskema vedr. tilskud kan fås hos mig eller hentes på kommunens hjemmeside. Jeg hjælper gerne med at udfylde det.

 

 

 

 

Kommentarer

13.12.2021 14:43

Laila Olsen

Hej Sandra
Tak for jeres henvendelse. Umiddelbart er der fyldt op men jeg vil gerne skrive jer på venteliste , hvis i er interesseret i det kan i sende mig en sms på 20452177
Mvh Laila

30.11.2021 20:44

Sandra Jørgensen

Hej Laila.

Har du en ledig plads til august 2022

Hilsen Sandra, Stig & Sigrid